Get Adobe Flash player

Our Partners
RU
 
WHY CHOOSE OUR COMPANY:

LIMO.MD

Sa iesi seara pe strazile orasului intr-o eleganta si luxoasa limuzina este un vis al tuturor. Multi dintre noi chiar isi doresc cu ardoare sa aiba in garaj o limuzina proprie. Dar, din pacate, nu este intr-atit de simplu. Deci, varianta optimala ar fi cea de a lua una in chirie. Apelind la acest serviciu, puteti considera visul o realitate deja, iar LIMO.MD vine sa va sustina in realizarea acestuia.
  Anii de experienta anticipeaza si satisfac toate pretentiile clientilor nostri. Atentia noastra fata de nivelul serviciilor acordate tinde sa redefineasca practica LIMO.MD pentru ca fiecare client sa poata profita din plin de confortul si luxul unuei limuzine. Chiar daca timpurile se schimba, compania se mentine pe traditiile vechi cu care a inceput- de la o deservire personalizata pina la atentia acordata fiecarui detaliu, care, cu siguranta pozitioneaza LIMO.MD in afara competitiei.                                                 

 LIMO.MD crede cu tarie in costruirea a lungi si durabile relatii cu fiecare dintre  clienti. Este, de fapt, si unul dintre scopuri, care se realizeaza prin furnizarea a servicii de incredere, pe care oricine poate conta.

 

  • 1st in USA for on-time record
  • 24/7  Service
  • 15 years of experience and reliability.
  • Immaculate fleet NEW sedans,NEW limousines, NEW  SUVs in NY, NJ FL DE MD VA CT.
  • Professionally trained chauffeurs that are carefully screened to provide quality limousine service

contact us

Suntem mindri, de asemenea, sa deservim o baza de date destul de diversificata care include de la lideri ai corporatiilor industriale pina la clientii care solicita aceste servicii pentru prima data. Compania se ocupa de fiecare in parte fara a favoriza pe cineva anume. Ne pasa de clientii nostri, iar preferintele si nevoile lor sunt pe primul loc. In caz ca aveti nevoie de o limuzina pentru o nunta, bal de absolvire, aniversare sau orice alta ocazie, LIMO.MD este exact ceea ce cautati.     
  Avem cele mai noi modele de masini, oferite de industria americana. Astfel, aveti la dispozitie Lincoln TownCar pentru 4 persoane, Chrysler PT Cruiser, Hummer H2, Cadillac Escalade pentru 7 si, respectiv, 24 pasageri. Fie ca aveti nevoie de o masina pentru a intilni un client important, un transport de lux spre o petrecere corporativa sau pur si simplu pentru o iesire in oras, va veti convinge ca LIMO.MD ajunge la timp cu o deservire care este, cu siguranta, superioara.


La preturi rezonabile primiti nu doar o masina dotata cu toata tehnica contemporana, dar si un sofer “la patru ace”, foarte bun cunoscator al zonelor, experimentat, cu care va veti simti in siguranta pe tot parcursul calatoriei.
   LIMO.MD a stat la dispozitia a sute de clienti, atat corporativi cat si individuali, desrevindu-i cu maxima atentie la fiecare detaliu, masini imaculate si, cel mai important, cu fideliate. Acestia, dar si profesionalismul nostru, definesc impreuna tendinta LIMO.MD spre excelenta. Va garantam ca limuzinele noastre vor ajunge intotdeauna fara intirziere la destinatie. Soferii sunt pregatiti si antrenati in avea o atitudine cat mai serioasa fata de fiecare pasager. Pentru a face o rezervare este suficient sa ne dati un sunet sau sa ne scrieti.


O limuzina LIMO.MD inseamna, cu siguranta, o desrevire la cel mai inalt nivel. Datorita gamei largi de masini, LIMO.MD va ofera limuzine pentru orice gust. Astfel, indiferent de ocazia pe care o aveti de organizat, fie ea o aniversare, nunta sau botez, cu siguranta va doriti ca aceasta sa fie sarbatorita  intr-o maniera memorabila. Aveti incredere, LIMO.MD e calea optimala in acest sens.

 

bachelor party

 
Prom limo
About Us Our Fleet Our Services Our Prices Contacts
2009-2010 © "Prom Limo Rental NJ" All rights reserved